• coseepacking

Tentang Kami

Kami di industri, janten anjeun teu kedah

Wuxi CO-See Packing mangrupikeun salah sahiji pabrik kacamata utama, kasus kacamata sareng asesoris kacamata dina industri optik. Kalayan langkung ti 10 taun pangalaman, Co-See nyayogikeun jasa anu luar biasa, produk kualitas luhur sareng harga kalapa sareng nawiskeun ogé kamampuan desain kanggo nyiptakeun kasus sareng asesoris anu khusus. Ngagunakeun téknologi paling canggih, urang ngadamel kadali kualitas anu teras-terasan sareng ketat kana produk kami salami prosés manufaktur, ogé sadar kana kanyataan yén perusahaan kami khusus kana OEM sareng produk kami ditampi di pasar di luar negeri sareng luar negeri. Dioperasikeun sareng perusahaan urang, urang bakal ningali dunya anu langkung cerah!

Warta

Dioperasikeun sareng perusahaan urang, urang bakal ningali dunya anu langkung cerah!

  • GlassTec - Tantangan Anyar

    Glasstec VIRTUAL ti tanggal 20 dugi ka 22 Oktober parantos suksés ngajantenkeun celah antara ayeuna sareng glasstec anu bakal datang dina bulan Juni 2021. Kalayan konsép na ngandung transfer pengetahuan digital, kemungkinan presentasi novél pikeun paméré ogé pilihan jaringan maya tambahan, éta parantos ngayakinkeun ...

  • PINJANG PANJANG PANJANG

    LOFT Eyewear Shows mangrupikeun acara eyewear méwah independen utama anu dilaksanakeun unggal taun di New York City, Las Vegas sareng ayeuna San Francisco. Ti saprak 2000, acara LOFT parantos ningalikeun désainer paling ekslusif sareng canggih ti sakumna dunya. Kami sakelompok anu sami-sami, desainer mandiri ...

  • Pameran Digital Perdagangan Internasional Cina Éropa Dilaksanakeun Di Beijing

    Paméran Digital Perdagangan Internasional Cina Éropa, anu dirojong ku China CCPIT, Kamar Kamar Dagang Internasional sareng Asosiasi Perdagangan Layanan Cina babarengan, diayakeun di Beijing dina 28 Oktober taun ayeuna. Pameran ieu kanggo miélingkeun ka 45 taun ka-dipino Sino-Éropa ...

Langkung Produk

Dioperasikeun sareng perusahaan urang, urang bakal ningali dunya anu langkung cerah!